RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Скандал в київському Інституті раку: в мережі розповіли про ще одного одіозного працівника і нагадали відео

У Національному Інституті раку, де нещодавно стався скандал з призначенням одного разу вже звільненої співробітниці, яка відмовилася лікувати ветерана АТО, працює також колишній прокурор, який брав участь в п'яній ДТП.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише активістка Олександра Устинова.

Вона опублікувала наказ про призначення колишнього прокурора з Вінницької області, Анатолія Головка, заступником директора Інституту раку, при цьому головним по боротьбі з корупцією в установі.

"На відео - бухий екс-прокурор з Вінницької області Анатолій Головко таранить автівки, тролейбус, рекламні щити та тікає від поліцейських. Коли ж його затримують - каже то не я за кермом був. Справа наказ про призначення цього прокурора не просто заступником директора Інституту раку, але й головним по боротьбі з корупцією в закладі. Дякуємо директору Інституту раку Олені Колеснік за такий вдалий підбір персоналу в клініку. Корупцію тепер там точно поборено", - пише Устинова.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", співробітницю київського Інституту раку, яка відмовила ветерану АТО в пільговому лікуванні, звільнили вже вдруге.