RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Активіст відомої організації поранив ножем поліцейського у Львові: фото та подробиці

У ніч на п'ятницю, 17 серпня, у Львові один з активістів ультраправої організації "С14" в ході зіткнення, що виникло через нанесення на стіну написів "Хто замовив Катерину Гандзюк?", завдав поліцейському ножове поранення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

"Близько четвертої ранку під час відпрацювання Галицького району Львова оперативники помітили двох осіб, які аерозольною фарбою наносили написи на фасад будинку на вулиці Ковжуна. Побачивши правоохоронців зловмисники почали втікати. Під час затримання один з них раптово вдарив капітана поліції ножем", - йдеться в повідомленні .

Журналістка Віка Балицька на своїй сторінці в Facebook пише, що 33-річний оперативник отримав важке проникаюче поранення, на даний момент знаходиться в реанімації.

Один з лідерів С14, Євген Карась заявив, що на активістів було скоєно раптовий напад з боку людей в цивільній формі, які не представилися і не пред'явили посвідчення поліцейських.

"В ході зіткнення один з нападників отримав легке ножове поранення", - говорить Карась.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 10 липня поліція проводила обшук в квартирі у координатора націоналістичної організації С14 Сергія Мазура.