RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Затримано ще двох підозрюваних у жорстокому нападі на Гандзюк: опубліковано фото

Правоохоронці затримали ще двох чоловіків, які підозрюються в нападі з сірчаною кислотою на активістку і радника мера Херсона Катерину Гандзюк.

Про це повідомляє в Facebook прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

"Сьогодні Національною поліцією України спільно зі Службою безпеки України було затримано двох осіб, які об`єктивно підозрюються слідством в організації та співучасті у скоєнні замаху на вбивство співробітниці міського самоврядування К.Гандзюк, що сталося 31 липня у м.Херсон", - пише він.

За словами Шевченка, один із затриманих - "громадянин Г., який раніше був оголошений у розшук Нацполіцією як зафіксована на відео з камер спостереження особа, що купувала знаряддя злочину (сірчану кислоту)". З ним зараз "проводяться слідчі дії".

Що стосується другого затриманого, каже прес-секретар, то слідчі встановлюють його роль в скоєнні злочину.

Шевченко додав, що раніше затриманий за підозрою в замаху на вбивство Гандзюк Микола Новиков зараз знаходиться під вартою. Він подав апеляцію на цей запобіжний захід.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 16 серпня слідчі намагалися увірватися до приміщення в лікарні, де лікарі робили операцію активістці і члену Херсонської міської ради Катерині Гандзюк.