RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

ДТП з патрульними в Сумах: опубліковано нове відео і подробиці про постраждалих в небезпечній аварії

У Сумах кількість постраждалих в дорожньо-транспортній пригоді за участю автомобіля патрульних Toyota Prius і автомобіля Audi зросла до семи осіб: двоє з них у важкому стані.

Про це повідомила черговий лікар Сумської обласної лікарні Олена Грічаненко, передає "UA: Суми".

За її даними, бригадами "швидкої допомоги" в Сумську обласну лікарню було доставлено п'ятеро постраждалих, ще двоє людей звернулися за медичною допомогою самі.

"Всі пацієнти, які були доставлені бригадами "швидкої допомоги", знаходяться в стані середнього ступеня тяжкості, але потрібно відзначити, що двоє з них мають важкий стан: одна дівчина, 94-го року народження, перебуває в реанімації і був госпіталізований в хірургію теж один пішохід, який потребував невідкладного оперативного втручання", - зазначила лікар.

За її словами, самостійно звернувся до медиків водій службового поліцейського автомобіля, і стан його здоров'я зараз уточнюється в результаті дообстеження. Крім того, з самозверненням звернулася ще одна жінка - пасажирка Audi.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в неділю, 19 серпня, в Сумах на перехресті зіткнулися поліцейський автомобіль Toyota Prius і Audi, за словами очевидців, авто патрульних знесло кількох пішоходів.