RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Вінницею сталася смертельна ДТП, постраждала дитина: фото і відео

Рано вранці в неділю, 19 серпня, на об'їзній дорозі Вінниці відбулося зіткнення автомобіля Volkswagen Passat і мікроавтобуса FIAT Ducato: одна людина загинула, ще семеро, у тому числі 3-річна дитина, госпіталізовані.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницькій області.

На місці події слідчо-оперативною групою поліції встановлено, що водій автомобіля Volkswagen Passat, який рухався в бік Вінниці, виїхав на зустрічну смугу руху, в результаті чого сталося зіткнення з мікроавтобусом.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій легкового автомобіля, 33-річний житель Тернополя, загинув на місці події, його дружина і 3-річна дочка госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості.

Крім того, за попередньою інформацією, в ДТП постраждали п'ятеро жителів Тернопільської області, які їхали в мікроавтобусі FIAT Ducato. У лікарню для огляду доставлені троє неповнолітніх з цього ж транспортного засобу.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

За таке правопорушення передбачено покарання - до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", вранці в неділю, 19 серпня, в Києві п'яний водій Volkswagen протаранив 5 авто, влаштувавши дві аварії.