RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Третя масштабна аварія за день: під Харковом в ДТП загинуло три людини

У неділю, 19 серпня, в Харківській області в результаті дорожньо-транспортної пригоди за участі колишнього головного архітектора Харкова загинуло три людини.

Про це повідомляє УНІАН.

Аварія сталася поблизу села Піщане Вовчанського району.

За попередніми даними, на автодорозі Харків - Вовчанськ сталося зіткнення автомобілів ВАЗ і Lexus. Від отриманих травм 77-річний водій і 63-річна пасажирка ВАЗ загинули на месте. Ще одна 74-річна пасажирка ВАЗ померла в машині "швидкої допомоги".

Водій Lexus, 1953 року народження, отримав забій грудної клітини. Стан його здоров'я медики оцінюють як задовільний.

Інформація про подію внесена до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Вовчанського відділу поліції.

Як відзначають журналісти, керував автомобілем Lexus колишній головний архітектор Харкова, фігурант кримінального провадження про розкрадання комунальних земель за кооперативною схемою Сергій Чечельницький.

"Це величезна неприємність. Я не можу зараз говорити, вибачте, будь ласка", - сказав екс-чиновник кореспонденту, який подзвонив йому, і поклав трубку.

Нагадаємо, увечері в неділю, 19 серпня, на Новоірпенській трасі, на північний захід від Києва, зіткнулися 2 легкових автомобілі: загинули 4 людини, ще 3 - у важкому стані.

Крім того, в цей же день в Сумах на перехресті зіткнулися поліцейський автомобіль Toyota Prius і Audi, в результаті аварії постраждало четверо людей, які в цей момент знаходилися на пішохідному переході, і одна дівчина-поліцейська.