RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

​Порошенко прилетів на Донбас: перші фото

26 серпня президент України Петро Порошенко прибув на Донбасс.

Про це написала і виклала перші фото у Facebookперший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

"Президент Порошенко сьогодні на Донбасі. Авдіївка, де вперше за роки війни з‘явився, нарешті, газ. Й ще сім сусідніх сіл в ці дні будуть підключені до газопостачання. Це велика робота місцевої влади, уряду, й мінської групи, ми робили все можливе, аби були створені безпекові умови для проведення ремонтної роботи газогону. Також кошти на ремонт газогону виділив інвестор, Авдіївський коксохім, вони надавали техніку і робітників. Завод є містостворюючим підприємством для Авдіївки, й за це варто дякувати бізнесу", - написала Геращенко.

Вона також повідомила, що така велика делегація вперше на Донбасі. Вона планує зустрітися з цивільними, військовими і зі "своїм дипломатичним воїнством - українськими послами".

"Як уповноважений президента з мирного врегулювання, разом з віце- прем‘єром Геннадієм Зубком, що веде в уряді тему децентралізації, раді, що прифронтові міста і села поступово повертаються до мирного життя, що в Авдіївці буде газ і тепла вода" - підсумувала Геращенко.

Як повідомляв "Апостроф", 22 липня, в Донецькій області пройшла зустріч між командуванням Об'єднаних сил і делегацією Канади на чолі з міністром міжнародного розвитку та франкофонії Марі-Клод Бібо.