RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Нас труять, вбивають: жителів Криму захлеснула дика паніка через НП в Армянську

У жителів окупованого Армянська паніка: в місті стоїть неймовірний хімічний сморід.

Про це в Twitter повідомляє "Кримський бандерівець".

"Жителі Армянська продовжують дихати смердючим запахом, металеві предмети продовжують іржавіти. Багато хто вже боїться виходити на вулицю, а всі вікна закривають. Тим часом окупанти ТІЛЬКИ після появи інформації про катастрофу в українських ЗМІ нібито відправили в місто комісію", - пише блогер.

За його словами, деякі хочуть вивезти дітей з міста.

"На "Титан" нібито вже приїхала "прокуратура". В аптеках скуповують протиалергічні препарати. Такого не було ніколи!! Пропагандони готують сюжет", - написав "Кримський бандерівець".

"Мені здається, такий запах у місті. Що відбувається?", "Хлор з алюмінієм", "Даа, капееец воооон", "Ми вже на ніч вікна закриваємо. Тепер ось думаю, чи варто з дитиною на вулицю вдень виходити", "Вчора ввечері в носоглотці сильно пекло", "Горло дере через це!", "Викиди з Титана з середини серпня, корозія божевільна. Може, сьогодні журналісти галас в місті наведуть, а то реально жити хочеться", "Давайте чьот робити будемо, не можна так залишати. Нас труять, вбивають речі кислотами, а ми сидимо і чекаємо, поки це припиниться. Х*р там, вони будуть це завжди робити!!!!", "Сьогодні я зателефонувала на "Гарячу лінію" Мінприроди Криму. Мені сказали, що з Армянська були вже дзвінки, і що сюди відправили комісію, разом з прокуратурою", - пишуть в коментарях люди.

Користувачі соцмережі не перестають обурюватися: "Через ці викиди діти похворіли, проблеми з носоглоткою, гіркота в роті, температура, кошмар. Людей труять і все всерівно. Сама захворіла ... як епідемія якась. Це кошмар. Мовчу вже про все залізне, що є вдома і взагалі в місті. Я вже не знаю, що робити ... може дітей з міста вивести ... кошмар", "Проблема в тому, що Армянськ це ... опа Крим. А у Криму зараз діарея, тому і гази виходять. Цю діарею треба лікувати, аби понос не почався", "Мені здається це все вже в паніку переросло", "Люди переживають за себе і близьких. Таке вперше, тому і паніка. Це нормально", "В аптеках виходить теж паніка. Я на лікарняному зараз не з ГРЗ і вірус, а алергія. Сьогодні лікар призначив біосульфат натрію внутрішньовенно. І не в одній аптеці його немає ... Відповідь фармацевтів був продали, ось останню пачку забрали".

Як повідомляв "Апостроф", в інтернеті активно обговорюють інформацію з приводу того, що в Армянську стався викид хімікатів на одному із заводів.