RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

В Полтаві випадково спіймали водія з "рекордним" вмістом алкоголю в крові

Ввечері в неділю, 26 серпня, в Полтаві зупинили водія, рівень алкоголю в крові якого за підсумками тесту виявився таким що в 21 разів перевищує норму.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції України.

Як відмічають правоохоронці, водія за кермом автомобіля ВАЗ-2105 зупинили, щоб залучити в якості свідка при оформленні ДТП на вулиці Сакко. Після зупинки патрульні помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували пройти тест.

"Результат тесту на стан сп'яніння показав позитивний результат - 4,32 проміле алкоголю, що більш ніж в 21 разів перевищує допустиму норму", - повідомляють поліцейські.

За приблизними оцінками, вже при 3 проміле як правило настає напівнепритомний стан. При більш 4 проміле людина вже близька до коми або смерті.

Крім крайнього ступеня сп'яніння, 41-річний чоловік також не мав при собі водійських прав.

На водія було складено адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 і ч. 1 ст. 126 КУпАП - керування в стані сп'яніння і управління без відповідних документів. Крім того, він був відсторонений від керування транспортним засобом, автомобіль передали тверезому водієві.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві п'яний водій вилетів з дороги і збив стовп, який впав на припаркований Lexus.