RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Самогубство школярки під Одесою: з'явилися подробиці з життя загиблої

15-річну вагітну школярку на ім'я Габріела, яка покінчила життя самогубством в Одеській області, як виявилося, готували до весілля з чоловіком, котрий її бив.

Про це повідомив радник голови Одеської ОДА з питань захисту дітей Артем Поланський на своїй сторінці в Facebook.

"Проблеми в сім'ї були. Перше побиття дівчини співмешканцем і вагітність були зафіксовані 23 травня 2018 року. Бабусею-опікуном було подано заяву в поліцію про побиття і факт вагітності неповнолітньої", - зазначив він.

26 липня, за словами Поланського, дівчину забрали в притулок, а потім медики швидкої допомоги доставили її до лікарні. Голова районної Служби у справах дітей також написала заяву в поліцію.

"30 липня дівчинку виписують з лікарні, не повідомляючи ні притулок, ні службу у справах дітей. Відправляють до бабусі і 29-річного співмешканця. Після чого за серпень було чотири візиту центру соціальних служб", - повідомив радник голови Одеської ОДА.

"Найдивовижніше для мене, що працівники центру соціальних служб готували дівчину до весілля. Так, з цим 29-річним злочинцем. Для мене це самий дивний і незрозумілий момент у справі. Навіщо - зрозуміти мені дуже складно", - сказав Поланський.

У поліції відкрито дві кримінальних справи - самогубство і доведення до самогубства.

Повідомляється, що похорони 15-річної Габріели, яка була на шостому місяці вагітності, пройшли в четвер, 30 серпня.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві жінка вчинила "красиве" самогубство після сварки з коханим.