RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Під Івано-Франківськом підірвали ресторан: опубліковані фото і подробиці НП

Уночі 6 вересня в місті Косів Івано-Франківської області група осіб підірвала ресторан, внаслідок чого пошкоджено приміщення залу.

Про це повідомляє прес-служба поліції Івано-Франківської області.

"Правоохоронці встановили, що невідомі особи, застосовуючи вибухову речовину, шляхом підриву пошкодили приміщення ресторану. В результаті невідкладних пошуків зловмисників правоохоронці затримали групу причетних до злочину із п’яти осіб віком від 23 до 60 років. Двоє з них мешканці Косівського району, троє – Закарпатської області", - повідомили в поліції.

Пізніше на брифінгу начальник кримінальної поліції ГУНП в області Ігор Мартищук розповів, що правоохоронці затримали чотирьох осіб, причетних до вибуху. Ними виявилися два закарпатця і два жителя Косівщини. "Спочатку спіймали виконавців злочину, – на момент затримання вони їхали в Яблуниці на BMW. Пізніше затримали безпосереднього замовника і посередника, який підшукав виконавців. Під час обшуків у зловмисників вилучили предмет схожий на пістолет, іншу зброю й гроші”, - зазначив Мартищук.

Заступник начальника відділу прокуратури Івано-Франківської області Юлія Баландіна повідомила, що 8 вересня вирішуватиметься питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

“Було пошкоджено 30 метрів квадратних першого поверху ресторану. Наразі погодили повідомлення про підозру в умисному пошкодженні чужого майна шляхом вибуху у значних розмірах. Готується клопотання про тримання їх під вартою. Це тяжкий злочин і зловмисникам загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі”, - підкреслила вона.

Як повідомляв "Апостроф", київські поліцейські показали фото власника ресторану в Києві, який увечері 23 червня застрелив відвідувача свого закладу.