RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Ужгородом сталася масштабна ДТП з фурою і бусом: фото, відео і останні дані про жертви

7 вересня вранці біля села Глибоке Закарпатської області на трасі Київ-Чоп сталась ДТП за участі вантажівки, мікроавтобуса та легкового автомобіля. У результаті надзвичайної пригоди загинули двоє осіб.

Про це повідомляє прес-служба поліції Закарпатської області.

"У результаті зіткнення вантажівки DAF, під керуванням 57-річного мешканця Великоберезнянщини, мікроавтобуса Mersedes Sprinter, за кермом якого перебував 38-річний хустянин, та легковика "ВАЗ-2107", під керуванням 40-річного мешканця села Середнє Ужгородського району, на місці автопригоди загинула 41-річна пасажирка легковика", - повідомили в поліції.

Водіїв Mersedes та ВАЗ попередньо госпіталізували до лікарні, однак врятувати життя останньому медикам не вдалося. Від отриманих травм чоловік помер у реанімації.

За информацією поліції, попередньою причиною аварії стало те, що водій Mersedes не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажівкою. Після цього мікроавтобус відкинуло на зустрічну смугу, де він зіткнувся з автомобілем ВАЗ.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть кількох осіб) та призначено ряд експертиз.

Як повідомляв "Апостроф", 7 вересня в Одесі сталася аварія за участю двох BMW, в результаті якої троє людей загинули і чотири отримали травми.