RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Під Черкасами через розбиту дорогу сталася смертельна ДТП: опубліковано фото

У суботу, 8 вересня, біля селища Лисянка в Черкаській області сім'я з трьох осіб, в тому числі вагітна жінка, потрапили в аварію через поганий стан дороги: одна людина загинула.

Про це повідомляє "gazeta.ua".

Як зазначається, водій постраждалого автомобіля хотів обігнати позашляховик, який їхав попереду і об'їжджав ями. Під час обгону водій, за попередніми даними, збільшив швидкість і потрапив в одну з ям. Через це, автомобіль вилетів з дороги і вдарився об дерево.

Від удару 27-річний водій вилетів з машини і від отриманих травм помер. Його семирічний син і вагітна дружина, яка перебуває на восьмому місяці, також отримали травми. У важкому стані їх доставили в лікарню.

Брат загиблого розповідає, що у жінки почалися передчасні пологи. Про смерть чоловіка їй поки не повідомляли.

Варто відзначити, що місцеві жителі 27 серпня перекривали цю дорогу, вимагаючи від місцевої влади відремонтувати її. Відразу після трагедії вони збиралися повторити акцію, однак через стрес родичів загиблого відмовилися від цієї ідеї.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 7 вересня на трасі Тернопіль- Львів - Рава-Руська сталася ДТП, внаслідок якої одна людина загинула на місці, ще одна потрапила до реанімації.