RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

​Сиділи в кущах і чекали: письменник-бойовик Прилепин розсмішив мережу історією про українських диверсантів

Письменник і радник глави так званої ДНР Захар Прилепін заявив, що на нього влаштували полювання українські диверсанти і розкладали вибухівку всюди, де він ходив.

Про це написав на своє сторінці в Facebook блогер Олексій Голобуцький.

"Захар Прилепин сьогодні в ефірі каналу "RTVI" про масову полюванні українських агентів з вибухівкою за ним і Захарченко: "Закладка, яка там стояла, її поставили просто на удачу. Таких ось закладок на моїй пам'яті було десятки. Вони ставилися всюди з інтервалом тиждень-півтора... У мене вдома була закладка, на дорозі, з якої ми обидва виїжджали теж, і біля його будинку була закладка. і кілограм тротилу, і три кілограми, і в туалеті, і на порозі, і де тільки не було. Ми взагалі вже про це не думали"", - цитує Прілепіна Голобуцький.

Блогер з сарказмом прокоментував сказане письменником-ватником.

"Ну да: насправді в Донецьку тисячі українських розвідників з тоннами вибухівки - і все полювали насправді саме за Прилепін. Кому там потрібні ті Гіві, Мотороли, Захарченко! Безглузді випадковості. Насправді все закладки були на Прілепіна - головного полководця і стовп республіки!)) Сиділи з пультами під кожним кущем і чекали - коли ж Прилепин підійде?))", - пише Голобуцький.

Як повідомляв "Апостроф", екс-радник ліквідованого ватажка ДНР Олександра Захарченко Олександр Казаков вивіз з окупованого Донбасу значну суму грошей.