RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Допомагав як волонтер: в мережі розкрили ім'я убитого в Києві спецназівця-іноземця

Знайденого вбитим в Києві колишнього спецназівця-іноземця звати Барі Бонен, він допомагав українським військам як волонтер, проте не був інструктором Національної гвардії, як повідомлялося раніше.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише волонтер Юрій Бутусов.

"Знайдений загиблим в квартирі в Києві за місцем проживання Барі Бонен - громадянин Ізраїлю, який тривалий час працював в Україні, був нагороджений за волонтерську діяльність медаллю однієї з громадських організацій. Первісна інформація про загибель в Києві іноземця, інструктора Національної гвардії виявилася помилковою", - повідомляє Бутусов.

Крім того, Мамука Мамулашвілі, командир "Грузинського легіону" розповів, що Бонен працював в організації прес-секретарем. Крім того, він також висловив сумніви в версії поліції про самогубство волонтера.

"Ми сподіваємося що слідство буде об'єктивним, адже Бар не був людиною яка б вбила себе. Є багато фактів які не збігаються з версією слідства, і ми сподіваємося на правильне правосуддя", - пише Мамулашвілі.

Незадовго до смерті Бонен залишив в Facebook повідомлення: "У мене зламана душа, і я не відкрив її занадто сильно для більшості з вас. Я більше не можу терпіти цей внутрішній біль... Я просто хочу попрощатися з усіма людьми, з якими я мав честь бути знайомим і бути близьким в моєму житті ... і просити вибачення у тих, кого я образив або образив своїми діями... будь ласка, пам'ятайте мене як добру людину, яка зробила багато і в основному добрих справ в своєму житті...".

Нагадаємо, як раніше повідомлялося, 10 вересня в Києві в орендованій квартирі було виявлено тіло бійця спецзагону іноземної держави з вогнепальним пораненням в голову.