RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

В "Борисполі" спіймали бойовика ІДІЛ: подробиці

В аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали громадянина Таджикистану, який розшукувався Інтерполом за участь у терористичній організації ІДІЛ.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Сьогодні під час оформлення пасажирів одного з рейсів, що прибув в пункт пропуску "Бориспіль", прикордонники затримали громадянина Таджикистану. На іноземця під час заходів прикордонного контролю спрацювала база даних Інтерпол", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що 29-річний громадянин розшукувався таджицькими правоохоронними органами за здійснення терористичної діяльності.

"Громадянин Таджикистану у 2016 році прибув до Сирії, де приєднався до терористичної організації ІДІЛ. В подальшому він проходив навчання у терористичному військовому таборі, де і став одним із найактивніших учасників цієї екстремістської організації", - розповіли в Держприкордонслужбі.

Прикордонники затримали іноземця, склали відповідні процесуальні документи та передали співробітникам Національної поліції України.

Як повідомляв "Апостроф", співробітники Держприкордонслужби затримали в аеропорту "Бориспіль" громадянина Киргизстану, якого розшукує Інтерпол за причетність до терористичних організацій.