RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Загинули під вогнем мінометів і БМП: українські військові понесли нові втрати на Донбасі

За минулу добу, 18 вересня, бойовики на Донбасі 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ: двоє бійців ЗСУ загинуло, ще один отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Луганське, Південне, Піски, Новотроїцьке, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединський і Широкино.

Потужному обстрілу з мінометів 120-го і 82-го калібру піддалися позиції Об'єднаних сил на Світлодарському напрямку в районі населеного пункту Луганське.

Також по позиціях захисників Кримського на Луганському напрямку окупанти двічі відкривали вогонь з озброєння бойових машин піхоти БМП-1.

Як наголошується, в ході бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули, один отримав легкі поранення.

Також за даними розвідки, протягом доби трьох окупантів знищено, п'ятеро поранені.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", місцеві жителі окупованої частини Донецької області 7 вересня помітили колону військової техніки, яка прямувала з Росії в бік Донецька.