RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Буковелі влаштували масштабний обшук: всі подробиці і фото

Співробітники Служби безпеки України проводять масові обшуки на гірськолижному курорті "Буковель".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат (позафракційний), співвласник курорту Олександр Шевченко.

Парламентарій переконаний, що обшуки пов'язані з його політичною діяльністю.

"200 журналістів з усієї України прибули в Буковель на "Фестиваль журналістики" і потрапили на передвиборчі "маски-шоу", - написав він.

У прес-службі нардепа відзначили, що обшуки сьогодні паралельно відбуваються у всіх фірмах, які мають або мали відношення до Шевченка, тому заклади мережі Cartel у Буковелі закриті.

В Управлінні служби безпеки в Івано-Франківській області інформацію підтвердили.

"Це проводить центральний апарат. Поки тривають слідчі дії, коментувати вони не можуть", — повідомила "Галицькому кореспонденту" представник Івано-Франківської СБУ Марія Римар.

Пізніше в СБУ пояснили, що слідчі дії проводилися у справі про розкрадання коштів Дорожнього фонду. Правоохоронці з'ясували, що чиновники під час тендерних закупівель з порушенням закону погодили використання підприємцями неякісних будівельних матеріалів. У результаті дорожнє покриття передчасно руйнувалося.

Як повідомляв "Апостроф", співробітники СБУ і Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) 14 вересня провели обшуки на об'єктах, які належать соратнику втеклого екс-президента Віктора Януковича, народного депутата Леоніда Клімова.