RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Напад на активіста Михайлика в Одесі: опубліковано нові подробиці і відео з лікарні

Керівник Одеської організації партії "Сила людей" і громадський активіст Олег Михайлик, в якого стріляли ввечері 22 вересня, знаходиться в стабільно важкому стані і пережив клінічну смерть.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє журналістка Олена Ротарі.

За її словами, у активіста швидше за все зачеплена міжреберна артерія. Він втратив багато крові.

"За ці три години він пережив клінічну смерть. Лікарі відкачали кров. Її і додаткову з Бісквітного (станція переливання крові, - прим. ред.) влили назад. Куля всередині. Рентген її показує збоку. Швидше за все зачеплена міжреберна артерія. Оперувати сьогодні не будуть. Надто слабкий. Тиск 30 на 10. Кров є", - писала вона.

Після цього в коментарях знайомі Михайлика, які продовжують чергувати в лікарні, написали, що його все ж повезли на операцію.

Інший одеський активіст, Сергій Стерненко, побував на місці нападу.

"Олег був виявлений у дворі будинку, де він проживає. Звідти його забирали, але сам напад, швидше за все, стався на перетині вулиць Осипова і Єврейської - це приблизно на відстані 50 метрів до місця, де проживає Олег, і фактично за кілька десятків метрів від Головного управління Нацполіціі в Одеській області ", - зазначив він.

Також Стерненко з посиланням на одного зі свідків зауважив, що правоохоронці прибули на місце і почали слідчі дії фактично через 1,5 години після нападу.

"Спочатку вони навіть не оточили всю територію, яка може мати суттєве значення для слідства. Також були виявлені в 30 метрах від магазину" Обжора "ще сліди крові, а це майже на перетині вулиць Єврейської і Осипова", - додав активіст.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Одесі 5 вересня невідомі зі стріляниною напали на місцевого активіста Андрія Вагапова.