RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Фото з лишаєм: мережі шокувала історія про зоопарк в окупованому Криму

Відвідувачі парку левів та інших тварин "Тайган", розташованого в окупованому Криму, скаржаться на те, що після фотографії з місцевим тигром, вони заразилися лишаєм.

Про це повідомляється в відгуці про парк на сайті Tripadvisor.com.

"Відвідували парк 9 вересня. Скористалися послугою (500 рублів з людини) фото з тигром. 24 вересня у всіх 4 осіб, які контактували з твариною, діагностований лишай (мікроспорія). Вивчивши відгуки про парк (потрібно було зробити це до поїздки), я знайшла відгуки людей, які теж заразилися, відгуки цих людей датовані липнем, з чого я роблю висновок, що тварина хвора вже давно. Боюся уявити, як багато людей могло заразитися і рознести цю заразу по всій нашій неосяжній Батьківщині ", - пише туристка, судячи з усього російська.

"У Олежки в Тайгані. Такі туристи тепер - можуть заразити звірів лишаєм", - з сарказмом коментує цей відгук блогер під ніком RoksolanaToday&Крим.

Відзначимо, власник парку "Тайган" - Олег Зубков, був активним прихильником окупації Криму. Пізніше, однак, Зубков розчарувався в окупаційній владі і заявив, що при Україну було краще.