RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Смертельна перестрілка в Києві: опубліковано фото і відео з місця НП

Ввечері в неділю, 30 вересня, в Києві, неподалік від монумента Батьківщини-матері і Києво-Печерської лаври, сталася перестрілка між поліцією і грабіжниками, які намагалися обікрасти приватний будинок.

Про це повідомляє "Інформатор".

За словами начальника Головного управління Національної поліції Києва Андрія Крищенка, щонайменше двоє зловмисників проникли в приватний будинок за адресою Новонаводницька, 5, щоб його пограбувати. Прибулі на виклик поліцейські побачили, як невідомі виходять з дому і намагаються сховатися. Побачивши копів, зловмисники кинули в них ручну гранату і почали стріляти з вогнепальної зброї. В ході перестрілки грабіжники поранили одного поліцейського. У свою чергу смертельне поранення отримав один зі зловмисників, тіло якого пізніше виявили недалеко від місця подій. Його спільникові вдалося сховатися. Власники будинку не постраждали.

В результаті перестрілки поліцейський отримав поранення в гомілку. Його доставили в 17-у міську клінічну лікарню. На даний момент його життю нічого не загрожує. Правоохоронці оточили майже всю територію Співочого поля і ввели оперативний план з пошуку та затримання нападника, який залишився. На місці працювали спецназ, КОРД, СБУ, вибухотехнічна служба, слідчо-оперативна група і велика кількість екіпажів патрульної поліції Києва. Правопорушникам вдалося винести з дому частину цінних речей і грошові кошти. За розбійний напад і замах на життя співробітника поліції зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 11 вересня в центрі Києва, в одному з дворів на перехресті вулиць Антоновича та Саксаганського, сталася стрілянина.