RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

​Стало відомо, кому заборонено їздити по путінському мосту в Крим

У ніч на 1 жовтня по Кримському мосту дозволили рух для великих вантажівок, крім вантажівок, що перевозять нафту.

Про це повідомляє РБК, посилаючись на джерело, близьке до одного з профільних відомств.

Згідно з повідомленням, з боку Тамані до Керчі як і раніше не можна провозити нафтопродукти. У таких машин і досі немає спеціальних дозволів від Ространснагляду.

За словами аналітика компанії "Алгоритм Паливний інтегратор" (постачає нафтопродукти в Крим) Віктора Костюкова, з 1 жовтня Міністерство транспорту видало дозвіл на проїзд великовантажного транспорту по Кримському мосту, але бензовози в цей дозвіл не потрапили.

"Закрито проїзд вантажівок з будь-якими нафтопродуктами, оскільки вони вважаються небезпечними вантажами, є затримка з видачею спеціальних дозволів на їх перевезення", - додає він. Але колапсу через недопоставки палива в Криму немає, уточнює Костюков. Постачальники користуються поромною переправою по морю, як і до введення в дію мосту, і чекають отримання дозволів, пояснює він.

За словами директора ГУП "Кримські морські порти" Волкова, бензовозам заборонений в'їзд на Кримський міст через неготовність інфраструктури, заявив Олексій Волков.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в інтернеті з'явилося нове відео з місця зіткнення плавучого крана з опорою автодорожньої частини моста через Керченську міст, зняте очевидцем.