RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Крупного начальника СБУ викрили в роботі на спецслужби Путіна: відео затримання

Співробітники запорізького СБУ повідомили про те, що розкрили групу посадових осіб, які співпрацювали з російськими спецслужбами, серед них і заступника голови Служби безпеки в Дніпропетровській області.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

Зокрема, було встановлено, що в період з 2015 по 2018 роки чиновники місцевого органу самоврядування допомагали вести підривну діяльність представникам російських спецслужб.

Вони підбирали кандидатів і вербували їх в проросійську агентуру з числа жителів Запорізької області, допомагали влаштовувати акції протесту, в тому числі передаючи інформацію про соціально-економічну ситуацію в регіоні. Курирував процес заступник голови СБУ Дніпропетровської області.

За даними видання "Zanoza", мова йде про Володимира Михайлова, який раніше обіймав аналогічну посаду в управлінні Запорізької області, працював на підприємстві "Кремнійполімер". Після повернення в систему почав працювати в дніпровському управлінні СБУ. Їздив в зону АТО, курирував роботу спецслужби на лінії розмежування.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", співробітники СБУ звинуватили у фінансуванні терористичних організації в ОРДЛО екс-заступника голови Вищого Господарського суду.