RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Бои на Донбассе: ранены четверо украинских защитников, боевики понесли тяжелые потери

14 жовтня терористи 23 рази обстрілювали війська ЗСУ, застосовуючи при цьому заборонену зброю: четверо українських бійців поранено.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

"Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Золоте, Катеринівка, Луганське, Новолуганське, Авдіївка, Піски, Мар'їнка, Новотроїцьке, Богданівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине. Опорні пункти наших військ поблизу Луганського, Новолуганського, Гнутового та Водяного окупанти обстрілювали з мінометів 82-го калібру", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється також, що в ході бойових дій троє українських бійців було поранено, проте, за даними розвідки, протягом доби було ліквідовано двох окупантів, іще чотирьох - поранено.

У напрямку Авдіївки, Лебединського та Широкиного терористи гатили з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, унаслідок чого також було поранено одного українського воїна.

Як повідомляв "Апостроф", 12 жовтня в Донецькій області, в районі проведення Операції об'єднаних сил загинув військовослужбовець з Полтавської області Андрій Корна.