RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У школі Запоріжжя сталася надзвичайна подія, багато дітей в лікарні: фото і відео з місця подій

У вівторок, 16 жовтня, в школі № 77, що в Шевченківському районі Запоріжжя учень розпорошив газовий балончик, через що близько десяти дітей опинилися в лікарні.

Про це повідомляє прес-служба поліції в Запорізькій області.

"6 жовтня о 9:35 надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги, що в навчальному закладі в Шевченківському районі Запоріжжя розпорошили газовий балончик. Негайно була проведена евакуація 353 чоловік. Поліцейські, які прибули на місце, встановили особу правопорушника 2004 народження", - йдеться в повідомленні.

За даними місцевих ЗМІ, спочатку діти почали кашляти. У більшості школярів стало дерти в горлі, близько 10 осіб відправили в лікарню.

При цьому, адміністрація школи відмовчується про справжні причини НП.

"Мене обурює позиція адміністрації і деякого персоналу, який перешкоджає розумінню того, що відбувається. На одному з відео мені повідомили, що йдуть навчання. Коли спробував зайти в школу, щоб зрозуміти, що відбувається мені стали знову перегороджувати шлях. Таке враження, що для працівників цієї школи - це норма не виносити НП, не ділитися тим, що відбувається. Після того як запитав техперсонал, що відбувається вони відповіли, що нічого", - написав у Facebook журналіст В'ячеслав Бодров.

Як повідомляв "Апостроф" раніше аналогічний інцидент стався 12 квітня і в одній зі шкіл Вінниці.