RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

З'явилися перші дані про злочинця, який влаштував смертельний вибух в Керчі

За попередніми даними, в Керченському політехнічному коледжі відбувся підрив невстановленого вибухового пристрою, крім того, очевидці кажуть про молоду людину, яка стріляла в людей з рушниці.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як зазначається, перші постріли в керченському коледжі відбулися в 11:45.

В даний момент, за інформацією Telegram каналу Mash, йдуть пошуки підозрюваного, який був одягнений у зелену куртку з капюшоном і світлі джинси. У нього біле волосся середньої довжини.

"Хлопчик стріляв з рушниці по людях. Ми сховалися в кімнаті у куратора, його застрелили", - говорить один з очевидців.

Повідомляється, що під завалами керченського політеху все ще можуть перебувати люди. Рятувальники кажуть про 15 зниклих.

Всіх дітей зі шкіл і дитячих садів Керчі відправили по домівках. Навчальні заклади закриті.

"Постраждалим почали робити рентген - всередині дрібні деталі (гвинтики, болтики)", - повідомляють місцеві журналісти. Про убитих кажуть, що у них "відірвані кінцівки".

Крім того, йдеться також про те, що нападник був не один. Є інформація про те, що в коледжі відбулося два послідовних вибухи. Один - в холі, інший - в їдальні. Після цього озброєні люди ходили по аудиторіях, було чутно постріли.

Студент, який допомагав евакуювати поранених, говорить про момент теракту. Один з його однокурсників бачив нападника: "Він йшов по коридору, побачив чоловіка з автоматом і побіг від нього. Той вистрілив в іншого хлопця, а потім хотів і в мого друга, але патрони закінчилися. Друг зміг втекти, вийшов на задній двір і тоді в коледжі прогримів вибух. Дуже багато поранених, ми всіх евакуювали через вікно, люди в паніці".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в лікарні окупованій Керчі після вибуху в політехнічному коледжі стягують студентів-медиків: надійшли десятки постраждалих, серед яких багато тяжкопоранених.