RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​З'явилися перші фото учнів і вчителів, які загинули під час бійні в Керчі

У мережі з'явилися фото загиблих під час стрілянини в керченському технікумі двох викладачок - матері і дочки та трьох студентів.

Відповідні фото опублікував Telegram-канал Mash.

Як повідомляється Анастасія та Світлана Бакланова - дочка з мамою. Обидві - викладачки в керченському політеху. Обидві загинули вчора під час стрілянини.

Світлана Юріївна була завучем і 26 років викладала в коледжі математику. Її дочка вчила дітей суспільствознавства. З ними працював і тато - підсобним робітником. У той день він був в підсобці, він вижив.

Три студентки Аліна, Аня і Ксюша були оголошені в розшук: вчора вони пропали після стрілянини в коледжі: не прийшли додому, не відповідали на дзвінки. Сім'ї підняли тривогу і почали публікувати оголошення про пошуки в соцмережах. Серед постраждалих дівчаток не знайшли. До ранку їх тіла впізнали. Всі три загинули.

Також опубліковано фото одного із загиблих студентів - Сергія Степаненка. Повідомляється, що він пішов вчитися в політех, щоб допомогти батькам з грошима. Хотів отримати робітничу спеціальність, приносити додому гроші. Його описують як хорошого, скромного хлопця.

Одночасно, Telegram-канал 360tv повідомив, з посиланням на "владу" Криму, що сьогодні, 18 жовтня, поховають першого загиблого під час нападу на коледж в Керчі.

Повідомляється, що всіх загиблих поховають поруч на центральній алеї місцевого кладовища.

Також стало відомо, що число загиблих зросло до 21 людини.

Як повідомляв "Апостроф", так звані "влади" Керчі опублікували повний список постраждалих під час стрілянини в керченському технікумі.