RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Батько Рослякова, який влаштував розправу в Керчі, назвав сина дияволом: відео

Батько Владислава Рослякова Ігор з відчаєм розповів про вплив інтернету на свідомість свого сина, який розстріляв студентів керченського технікуму.

Відповідне відео виклав в Telegram-каналі Mash.

На кадрах батько розповідає, що його син в дитинстві був зовсім іншим: займався дитячою літературою, декоративними тваринами. За його словами, після расговоров з одногрупниками сина, він дізнався, що той був замкнутим.

Він заявив, що це інтернет так вплинув на свідомість сина і що через нього він став "дияволом".

"Диявол, більше нічого. Хом'ячки, декоративними щурами займався... Мені сказали, що він застрелився. Він труп. Труп не можна прощати чи не прощати... Хоч і мертвий - я його люблю. Він моя кровинка. Мій рідний син. Я мріяв про нього" , - незв'язно каже батько загиблого стрілка.

Також, як в коментарі ЗМІ повідомила подруга Рослякова, чиє ім'я не розкривається зі зрозумілих причин, молодій людині постійно доводилося стикатися з приниженнями з боку студентів, які навчалися з ним в коледжі.

"Владислав постійно мені розповідав, що свариться з оточуючими. Він говорив, що втратив довіру до людей, коли його одногрупники почали принижувати його" - повідомила дівчина, уточнивши, що підставою для знущань стало те, що Владислав був "не такий, як усі" . Що малося на увазі, вона не уточнила.

"Він говорив, що не хоче жити через постійні приниження. А також розповідав, що хоче помститися за ці знущання", - додала подруга Рослякова.

Дівчина уточнила, що останнім часом вони не спілкувалися. Причину припинення дружби вона не назвала, але зазначила, що відразу після "розриву" Росляков додав її в "чорний список" в соцмережах. Дівчина також підкреслила, що хлопець був "хорошим другом, здатним допомогти і підтримати в скрутну хвилину".

Як повідомляв "Апостроф", до трагедії в окупованій Керчі так чи інакше причетні спецслужби Російської Федерації.

Раніше повідомлялося, що 17 жовтня Владислав Росляков влаштував бійню в коледжі в Керчі, в результаті якої, за останніми даними, загинуло 20 осіб. Після чого стрілок наклав на себе руки. При цьому студенти розповідають, що в коледжі було два стрілка.