RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Загибель актриси Марини Поплавську під Києвом: нові фото і подробиці

Водія автобуса, який потрапив у ДТП з акторами "Дизель шоу", затримала поліція.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Правоохоронці уточнили, що аварія сталася в 5:55 на 28 кілометрі автотраси Київ-Чоп біля села Мила. Там зіткнулися автобус "Неоплан" і вантажівка.

У правоохоронних органах не називають особистості потерпілих і загиблої, проте інформацію підтвердили - в ДТП загинула одна жінка, а ще четверо людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Всіх постраждалих госпіталізували в лікарню. Тіло загиблої направили в морг.

За даними поліції, автобус перевозив 14 пасажирів. Водій транспортного засобу не впорався з керуванням і влетів у вантажівку. Його затримали і за даним фактом порушили кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Поліція встановлює всі подробиці аварії.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, в аварії загинула актриса "Дизель шоу" Марина Поплавська. А також ще четверо акторів отримали важкі травми.

"Дизель шоу" - популярна українська розважальна тв-програма. Вийшла в ефір у 2015 році на телеканалі ICTV. У 2016 році стала лауреатом премії "Телетріумф" у номінації "Гумористична програма". А в 2018 році "Дизель шоу" також номінувалася на премію "Телетріумф" як "Краща гумористична програма". Найближчий концерт "Дизель шоу" був запланований на 30 листопада, квитки вже давно у продажу.

Марина Поплавська - актриса програм "Дизель Шоу", "На трьох", "DIZEL ранок", Лауреат Міжнародного музичного фестивалю КВН. Полюбилася багатьом глядачам за професіоналізм і гумор.

Як повідомляв "Апостроф", 20 липня, на трасі Київ-Чоп, біля села Глибочиця сталася смертельна ДТП за участю пасажирського автобуса і вантажівки, в результаті якого десять людей загинули, ще десять отримали травми.