RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Загибель зірки "Дизель шоу" під Києвом: з'явилося відео з лікарні і дані про потерпілого водія

20 жовтня за Києвом автобус з акторами "Дизель шоу" потрапив в аварію, в якій загинула Марина Поплавська, а також постраждали інші артисти і водій автобуса.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Всіх постраждалих в ДТП - трьох акторів "Дизель шоу" і водія автобуса - госпіталізували до лікарень. Останнього доставили в медзаклад Боярки, а артистів привезли до Києва в клініку "Борис". Там медики відмовилися розповідати про стан здоров'я потерпілих зірок, лише підтвердивши, що трьох акторів шоу дійсно привезли в "Борис". Також інформацію не дали і представники проекту.

В центральній районній лікарні Києво-Святошинського району, куди доставили водія автобуса, лікарі теж не захотіли нічого коментувати. Але про потерпілого розповів напарник водія, який в цей рейс не їздив, - Максим.

"Лежить, очі відкриті, він знаходиться в шоковому стані. Я його знаю півжиття, ми возили "Дизель шоу" неодноразово. Він досвідчений водій. Швидше за все причиною стала технічна несправність" - сказав він.

Також чоловік додав, що водій автобуса отримав багато травм, але в свідомості і дає свідчення слідчим. Після цього його відвезуть в Білу Церкву - місто де він проживає - там лікарі продовжать лікування.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували відеозаписи з місця трагедії, де загинула актриса "Дизель шоу" Марина Поплавська. Дізнавшись про страшну аварію, шанувальники зірки в мережі сумують через втрату.