RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Зірка відомого українського шоу загинула в ДТП під Києвом: фото

Під Києвом автобус з акторами гумористичного шоу "Дизель шоу" потрапив в аварію, загинула актриса Марина Поплавська.

Про це повідомляє ресурс dtp.kiev.ua на своїй сторінці в Facebook.

Трагедія сталася в Київській області біля села Міла. У суботу, 20 жовтня, в 6:43 на Житомирській трасі автобус з відомими акторами влетів у вантажівку "Нова пошта". В результаті ДТП загинула актриса Марина Поплавська, а ще четверо акторів колективу "Дизель шоу" знаходяться у важкому стані - їх госпіталізували з різними травмами.

Шанувальників шоу і акторів засмутила новина. Користувачі в мережі залишили співчутливі коментарі.

"Жах", "Жесть" - написали вони у соціальній мережі під постом.

"Дизель шоу" - популярна українська розважальна тв-програма. Вийшла в ефір у 2015 році на телеканалі ICTV. У 2016 році стала лауреатом премії "Телетріумф" у номінації "Гумористична програма". А в 2018 році "Дизель шоу" також номінувалася на премію "Телетріумф" як "Краща гумористична програма". Найближчий концерт "Дизель шоу" був запланований на 30 листопада, квитки вже давно у продажу.

Марина Поплавська - актриса програм "Дизель Шоу", "На трьох", "DIZEL ранок", Лауреат Міжнародного музичного фестивалю КВН. Полюбилася багатьом глядачам за професіоналізм і гумор.

Як повідомляв "Апостроф", 2 жовтня в Італії в ДТП загинув екс-чемпіон світу з боксу за версією IBF в другій середній вазі і за версією WBC в напівважкій вазі німець Граціано Роккіджані.