RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

​Ігри у війну: з'явився ролик про те, як окупанти в Криму промивають дітям свідомість

Психологи відзначають, що на свідомість дітей в Криму чинять тиск, залучаючи їх до зброї і "військово-патріотичних" рухів.

Про це пише "Крым.Реалии", публікуючи відповідний сюжет.

"Мілітаризація серед кримських дітей набирає обертів. Російська влада наряджає маленьких кримчан у форму і дає зброю в руки. Їх навчають володінню автоматами і з радістю зустрічають на виставках зброї. Особливу роль відвели російському військово-патріотичному руху "Юнармія". Міноборони Росії у взаємодії з органами підконтрольної Кремлю влади Криму створило на півострові відділення російського військово-патріотичного руху "Юнармія". Українські правозахисники не раз звертали увагу на воєнізований формат виховання де тей в включеному Криму. Психологи відзначають тиск на свідомість дітей в сучасній освіті Росії", - пише видання.

На відео видно, як школярі озвучують завчені фрази "батьківщину захищати", "нашу Росію" і т. д.

Як наголошується в сюжеті, за останнім часом все частіше почали з'являтися фото найменших дітей в Криму зі зброєю в руках.

В інтернеті, згадуючи бійню в Керчі, обурюються новими фотографіями з окупованого Криму, на яких діти різного віку (навіть дошкільного) позують зі зброєю.