RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Не забудемо і не пробачимо: в мережі показали свіжі фото наслідків "русского мира" на Донбасі

Фотограф Аліса Бірюкова опублікувала в мережі фотографії наслідків війни в селищі Піски, Донецької області.

Фото розміщені на її сторінці в Facebook.

"Боляче. Сумно. Навіть з урахуванням того, що я, на відміну свого батька, що не була особисто знайома з жителями цих будинків, цих квартир. Для мене це зруйновані життя сімей, людей, яких я ніколи не зустрічала. Але це українські сім'ї, життя, люди. Це Україна. Українці які ще 4,5 роки тому жили і весело дружили з нашими, мати їх, "братніми" сусідами. Нічого не забудеться і нічого б**ть ніколи не буде прощено", - прокоментувала свої знімки Бірюкова.

Також вона додала, що вперше побачила Донбас тільки після початку війни.

"Не тільки боляче і сумно. А є ще й злість. Так, неймовірна злість. Я, як людина, яка неймовірно любить свою країну і, як фотограф, вважаю її найкрасивішою. Але я вже ніколи не побачу Донецьку і Луганську область до війни . Я ж там не була ніколи до війни. Хотіла туди потрапити, але... що ?! Банально мля не встигла. І ніколи вже не дізнаюсь, як виглядали ці місця до обстрілів, снарядів, танків і вибухів. Вони спотворили частину моєї країни і я ніколи не дізнаюся, якою вона була до цього", - пише фотограф.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 24 жовтня від кульового поранення на Донбасі загинув 26-річний старший сержант ЗСУ Олександр Котяш.