RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​У Керчі сталася перестрілка ФСБ і спецназу окупантів: несподівана версія кривавої бійні

Масове вбивство в керченському коледжі відбулося в результаті неузгодженої спецоперації російських спецслужб.

Про це повідомила група Інформаційний Опір-Крим.

За даними Інформаційного опору, на самому початку подій в коледжі, які влаштував студент Владислав Росляков, до місця трагедії оперативно прибула "група спецназу (не виключено, "Росгвардіі" або підрозділу ГУ ГШ ЗС РФ (ГРУ), дислокованого в Криму)".

Паралельно на місце події прибула група співробітників ФСБ, яка, за інформацією Тимчука, прийняла спецназ за терористів і відкрила по ньому вогонь. Спецназ нібито відступив до коледжу і забарикадувався в одному з його приміщень. При цьому співробітники ФСБ продовжували вести вогонь в напрямку коледжу.

За даними ІС, в будівлі коледжу прогриміло два вибухи різної потужності, а більшість загиблих і постраждалих отримали поранення нібито з нарізної вогнепальної зброї, а не помпової рушниці, з якоъ, за офіційною російською версією, вів вогонь Росляков.

"Організатори теракту на певному етапі зрозуміли, що події розвиваються не за сценарієм, виконавець вийшов з-під контролю і його фізичну ліквідацію необхідно проводити на об'єкті, а не після виходу в умовлене місце, щоб він не потрапив живим або пораненим в руки ФСБ або МВС. Саме для цього в коледж і була послана ліквідаційна команда", - пише Тимчук.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі звернули увагу на дивні речі з недавно опублікованими відео стрілянини і вибуху в керченському коледжі.