RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

​Жителів Житомира налякала сильна пожежа в торговому центрі: фото і відео

У житомирському торгово-розважальному центрі "Глобал UA" виникла пожежа, відвідувачів евакуювали.

Про це повідомляє видання "Житомир.info".

Займання сталося в п'ятницю, 26 жовтня, близько 21:45. На кухні закладу Chicken Hut загорілося масло у фритюрниці, а вогонь перекинувся на витяжку.

"Через сильне задимлення охорона торгового центру провела евакуацію відвідувачів ТРЦ. О 21.55 пожежу вдалося локалізувати. На подію виїжджало 4 одиниці пожежної техніки", - йдеться в повідомленні.

Відвідувачі торгового центру написали про надзвичайну подію в соціальних мережах: "Кіно не догледіли, але евакуювали людей з кінотеатру за 2 хвилини. Дим, схоже, пішов з "Острова розваг". Все добре. Приїхали рятувальники, зараз бігають люди в протигазах".

Також в пості зазначили, що про задимлення глядачам кінотеатру повідомили не працівники ТРЦ, а інші відвідувачі.

"Спасибі, "Мультиплекс", за "своєчасну" евакуацію при пожежі в "Глобал". Спокійно дивилися фільм "Чорний козак", потроху почали відчувати запах диму і збиралися вийти і повідомити про це робочим кінотеатру. Нас в таких діях "перегнала" дівчина з останніх сидінь, за що спасибі! Дякуємо за життя! Так як робочі "Мультиплекс" навіть не захотіли повідомити про це другу залу, в якій ми сиділи... ніякого звуку сигналізації, попереджень, тим більше евакуації! Налякало те, що, вийшовши, нікого навіть не було, крім працівників гардеробу. Ну як?", - написала Наташа Василюк в соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 22 жовтня на Генуезькій вулиці в Аркадії (Одеса) загорівся ресторан Gastromania.