RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Стало відомо про самогубство бійця, який пройшов Іловайський котел: фото

Покінчив життя самогубством 33-річний учасник АТО, боєць батальйону "Донбас" Сергій Норік, що пройшов Іловайський котел.

Про його смерть на своїй сторінці в Facebook повідомила ветеран АТО Людмила Калініна.

"Йдуть не тільки там на передовій! Ідуть і в тилу, страшно сказати, наклавши на себе руки!!! Ястреб, прости!!! Будь ласка, не забувайте, ми, атошнікі, все ще воюємо!!! Навіть тут!!!", - написала вона.

"Його більше немає! Він кричав про допомогу! Ну вареники на Донбас, це круто, але тут так важко! Ідуть ті, хто подарував Мир! А тепер давайте, все відразу згадають про нього, та тільки Серьожи більше Нема!!!", - йдеться в іншому пості Калініної.

У коментарях вона уточнила, що Сергій повісився.

Похорон бійця відбудеться 30 жовтня в Павлограді.

Як повідомляв "Апостроф", 15 жовтня під Вінницею при дивних обставинах загинув військовослужбовець 1988 року народження.

У серпні 2018 року здійснив самогубство солдат-строковик навчального центру "Десна". Перед тим, як накласти на себе руки, він написав передсмертну записку.

Згідно з даними військової прокуратури, за чотири роки з початку війни на Донбасі Україна зазнала 14 тисяч небойових втрат, з яких сотні людей наклали на себе руки.