RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Українські "фашисти" в Римі: в мережі помітили цікавий нюанс

Відео бійки в метро Риму (Італія) українців, яких звинувачують в расизмі, розлетілося по російським пропагандистським ресурсів.

Про це повідомляє український політичний журналіст Дмитро Тимчук на своє сторінці в Facebook.

"Дане відео як за помахом чарівної палички в одну мить розлетілося по російським пропагандистським ресурсів, його тут же підхопили і цілі Бото-ферми з відповідному супроводом -" українські расисти "," українські фашисти "," українські нацисти "і т.д. влаштували "криваву бійню" і мало не геноцид в італійському метро ", - написав журналіст.

Він також нагадав про недавні події в Римі за участю російських фанів, які зламали ескалатор в метро, що призвело до жертв. Також Тимчук згадав про події під час ЧС-2018 в Росії, коли практично кожен день фіксувалися пограбування або побиття іноземців, а також поведінку російських уболівальників на ЧЄ 2016, коли росіяни влаштовували криваві побоїща.

"Але цікавий той факт, що нинішній інцидент в Римі за участю" українських фашистів "стався в той момент, коли в Італії судять українського національного гвардійця Віталія Марківа, нібито вбив італійського журналіста, незаконно перебуває на Донбасі", - заявив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", вболівальники ЦСКА серйозно постраждали в римському метро перед матчем третього туру групового турніру Ліги чемпіонів з "Ромою", який відбувся 23 жовтня. Серед постраждалих також виявилися четверо українців.