RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Стало відомо про стрілянину в кримінального авторитета в Луцьку: подробиці і фото

На автомийці в Луцьку сталася стрілянина, в результаті загинула одна людина, а ще двоє поранені.

Про це повідомляє видання "РБК-Україна".

Подія трапилася в понеділок, 5 листопада, близько 14:30 на вулиці Набережній. Біля автомийки невідомі почали перестрілку.

"Попередньо один загиблий, двоє з вогнепальними пораненнями госпіталізовані. Але це попередня інформація", - сказав спікер Національної поліції Ярослав Тракало.

Як пише мережеве видання "Волинські новини", медики оцінили стан постраждалих, як середньої тяжкості. У одного з них поранення живота, а в іншого - грудної клітки. За словами глави патрульної поліції Волинської області Олександра Вовченко, озброєні нападники втекли з місця події. Поліція оголосила в місті план "Перехоплення" - операцію із затримання озброєних злочинців.

А у виданні "ВолиньPost" відзначили, що внаслідок перестрілки постраждав кримінальний авторитет Аслан. Про це повідомила на місці події його дочка. Однак особистість другого пораненого поки не встановлена, як і загиблого в стрільбі. Тіло убитого виявили в кафе, яке розташоване в будівлі мийки автомобілів.

Як повідомляв "Апостроф", 4 листопада невідомий влаштував стрілянину посеред вулиці в Києві, неподалік від дитячої поліклініці. А в центрі міста Бердянська (Запорізька область) ввечері 31 жовтня в районі Центрального ринку (зупинка 4-го маршруту) сталася стрілянина. Її влаштував чоловік і поранив двох людей. Крім цього, стало відомо, що віце-президента Федерації боксу Києва Миколи Щура після стрілянини по людях суд відпустив під домашній арешт.