RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Відомого нардепа прийняли в Празі за злочинця

Найближчий соратник лідера Радикальної партії Олега Ляшка, народний депутат Андрій Лозовий став жертвою шахраїв, які підсунули йому при обміні фальшиву валюту.

Про це написав Ляшко на своїй сторінці Facebook.

"У Празі під час вильоту на Київ поліція затримала Андрія Лозового. Зі слів самого Андрія, з яким я щойно говорив, в аеропорту він купляв подарунок мамі, але євро, якими він хотів розрахуватися, виявилися фальшивими. Їх помічнику Лозового "обміняли" в одному з київських обмінників. Валютних кидал зараз вже шукає наша поліція, бо "обмінник" зник. Ну а чеська поліція, я сподіваюся, негайно звільнить Лозового, який став жертвою обману валютних шахраїв", - розповів він.

Пізніше Лозовий написав в соцмережі, що поліція його відпустила.

"Був у Празі. Вертаючись, хотів купити в duty free подарунок Мамі Оксані Лозовій. І виявилося, що гроші - фальшиві. Оскільки в чеському законодавстві спроба розрахуватися фальшивими коштами прирівнюється до їх виробництва - мене затримали. Зняли з літака. Як в кіно. Завезли у найближчий відділок. 8 годин тримали там (коли шмонали - навіщось заглядали у вуха). Але, зрештою, розібралися, що я не скоїв злочин, а навпаки - став жертвою шахраїв, тому в провадженні чеської поліції я проходжу як потерпілий", - написав нарди .

Як повідомляв "Апостроф", в кінці жовтня поліція в Києві затримала підозрюваного в організації фіктивного пункту обміну валют.