RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Стало відомо про смерть одного з найжорстокіших маніяків України: він убив більше 100 осіб

У понеділок, 5 листопада, помер "пологівський маніяк" Сергій Ткач.

Про це повідомляє ТСН.

Причиною смерті вбивці стала серцева недостатність.

Ткач народився в Росії в Кемеровській області. Свої злочини він скоював на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей. Він ґвалтував і вбивав дівчат і молодих жінок. Як стало відомо, його жертвам було 9-17 років. У 2008 році Ткача засудили до довічного ув'язнення, довівши 37 скоєних ним вбивств.

За неофіційними даними, і як зізнався сам Ткач, він убив більше 100 осіб. Прокуратура України досі збирає докази інших його злочинів.

А в цей час в мережі згадують, як в місцях позбавлення волі маніяк знайшов собі дружину. Йому дозволяли бачиться з жінкою, яка залишалася з ним в одному приміщенні. Після нетривалих зустрічей вона йому повідомила, що вагітна.

Як повідомляв "Апостроф", маніяка, який ґвалтував 10-річну дівчинку неприродним шляхом, засудили на 14 років. А 14 жовтня в Солом'янському районі Києва затримали маніяка-педофіла, який з ножем, молотком і мотузкою гнався за дітьми. Також в Києві затримали чоловіка, який підозрюється в серії згвалтувань і нападів на жінок.