RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Вас готують до війни: мережі вразило емоційне звернення українця до росіян

Одесит написав лист-звернення до всіх громадян Росії, в якому закликає не давати себе "зомбувати" і навчиться аналізувати інформацію, яку подають РосЗМІ.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Росіяни! Я живу в Одесі. Днями всією сім'єю подивилися одне ваше політичне ток-шоу на каналі "РТР-планета". Спочатку було смішно дивитися і слухати цю маячню, потім стало сумно, а потім страшно.

До кінця передачі ми зрозуміли одне: ВАС реально готують до війни, ВАС ВСІХ готують до того, щоб ви підтримали військову інтервенцію на нашу територію. Такої великої кількості брехні і перевороту фактів ми ще в житті не бачили. Як можна вірити в цю маячню, що йде з вуст ваших провідних і політиків?", - пише Олександр Никитенко.

Він також нагадав росіянам, як добре їм було їздити в Крим до окупації, і сидіти там місяцями. І як вони з задоволенням тікали від "дорогого життя" в РФ до більш дешевих цін в Україні.

Він також "просвітив" росіян, що їх готують до війни, вішаючи локшину про те, як українці хочуть до Росії.

"Я не буду говорити про інші "спірних" регіони України, я там не був, але я скажу точно, що Миколаївська, Херсонська і Одеська області в абсолютній більшості своїй не хочуть бачити тут Росію. Тому, якщо вам скажуть, що ці області просять про російський захист, знайте, це - чергова брехня. Маса наших друзів і знайомих точно такі ж і так само думають. Ми схожі на людей, яких треба захищати?

Люди, включіть, нарешті, мізки! Пам'ятайте, якщо почнеться війна, вона буде і на совісті кожного з вас. Тому що південні області, як Крим, ви не захопіть. Дякую кожній російській людині, яка мене почує і задумається", - написав одесит.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі обговорюють те, як пропагандисти бойовиків на Донбасі продовжують складати страшилки і казки про українських військовослужбовців.