RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Криму представник окупантів порівняв паспорт РФ з собачим: відео

Так званий "глава Нижньогірського району" окупованого Криму Олександр Петров, заявив представникам місцевої громадської організації, що у його собаки паспорт кращий, ніж у них.

Про це пише кримське видання "Примечания".

Повідомляється, що чиновник збирався увійти в "білий дім" разом зі своїм тер'єром. Співробітники організації ввічливо нагадали, що вхід в адміністративну будівлю з тваринами заборонено.

У свою чергу, Петров не став підбирати виразів для спілкування з непородистими кримчанами: "У цього собаки, по-перше, паспорт кращий, ніж у вас", - заявив чиновник. Згодом він, мабуть вирішив реабілітуватися, і заявив, що собака буде перебувати в передбаннику: "Має право", - констатував Петров.

Як розповів виданню керівник "НОК" Михайло Беляцкий, така поведінка для Петрова є нормою. "Він ні з ким не церемониться, - каже Михайло. - Це навіть шовінізмом пахне, коли Петров ставить свою собаку вище людей".

У жовтні громадські працівники запросили у Петрова інформацію про держзакупівлі. У відповідь він прислав їм журнал "Мурзилка". "Ми звернулися за даним фактом до прокуратури, йде перевірка", - пояснює Беляцкий.

Навіть якщо буде доведено, що журнал "Мурзилка" не пролив світло на запитувану інформацію, то це навряд чи позначиться на кар'єрі чиновника, впевнений громадський працівник. Адже раніше судимий Петров - шурин депутата Держдуми від Криму Андрія Козенко.

Як повідомляв "Апостроф", у вересні минулого року Петров побив "депутата" "Нижньогірського сільради" від партії "Єдина Росія" Катерину Самбурський і її чоловіка.