RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Налив бензин у рот: на Кіровоградщині чоловік підпалив дружину

На Кіровоградщині 40-річний чоловік облив бензином і підпалив свою 22-річну дружину.

Жінка, на якій була легкий синтетичний одяг, спалахнула як факел, передає ТСН.

"Вона стояла тут в тоненьких блузочках і в своєму махровому халаті. Все. Ось халат швидко згорів на ній. Ось навіть місце видно від бензину", - говорить 12-річний брат жінки Дмитро Киценко.

Рідні постраждалої розповіли, що того вечора чоловік Алли прийшов додому напідпитку, тому вони посварилися і молода дружина пішла вкладати дитину спати, а чоловік вийшов на вулицю. Згодом він її покликав і заманив до сараю.

"Вийди в двір, допоможи - виманив її. Він впустив її першу, щоб вона зайшла, потім закрив двері, і потім облив її бензином, і в рот їй налив бензину", - розповіла сестра Інна Тильна.

А потім, як розповіла слідчим потерпіла, чоловік підпалив її сірником. Від шоку додалося сили - жінка вибила двері сараю і вибігла на вулицю. Молода жінка, як палаючий факел, перейшла дорогу і забігла у двір до свого дядька - вже той схопив відро з водою і облив її.

У лікарню швидка доставила і жертву, і її чоловіка, тому що опіки отримали обидва.

"У неї важкий стан обумовлений площею опікових ран - 70% поверхні тіла уражено опіками. Більше половини ран глибокі. Прогноз дуже серйозний. У нього загальна площа опіків 14%, чотири глибоких, більш вражені кисті. Він видужає без проблем", - розповіла керівник опікового відділення Віктор Ярошенко.

Чоловіка в лікарні охороняє поліція, правоохоронці порушили справу за статтею умисне вбивство. Але своєї провини підозрюваний не визнає.

"Чоловік її пояснив, що він розпалював плиту і кинув недопалок у пляшки з бензином випадково, потім почав гасити - і облив і себе, і її. Тому у неї і опіки", - пояснив начальник Знам'янського районного відділу поліції Ігор Прохніцьких.

У селі, де живе подружжя, до сих пір не можуть відійти від шоку. "Треба було його спалити - та й все. Ось я тільки одне можу сказати. Це нормальна людина, він спалив дитини?", - обурений Леонід Турчин.

Про підозрюваному в селі люди невисокої думки - кажуть, він не раз був одружений, нібито лікувався від алкоголізму, сюди ж приїхав в прийми.

"Він чужа людина в нашому селі. Він там лікувався, він туди-сюди. Судячи з чуток, він кілька жінок вже таким полум'ям відправив на той бік", - говорить Володимир Колесник.

На лікування Алли односельці зібрали 8000 гривень, але цих грошей вистачить лише на кілька днів, тому її рідні просять допомогти врятувати дівчину.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Василькові в результаті сімейного конфлікту чоловік зарізав свою дружину.