RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Військова "швидка" потрапила в ДТП в Харкові: з'явилися фото і відео

У Харкові 15 листопада на перехресті проспeкта Московського і бульвару Богдана Хмельницького автомобіль військової швидкої допомоги потрапив в ДТП з "Жигулями".

Про це повідомляли в прес-службі ГУ Нацполіціі в Харківській області.

"Швидка" дотримувалася всіх правил безпеки дорожнього руху, рухаючись зі звуковим сигналом і проблисковими маячками. В результаті аварії постраждали 4 людини, в тому числі дитина. Постраждали водій автомобіля ВАЗ-2104 і двоє пасажирів (його 36-річна дружина та 7-річна дитина), а також пасажир військового автомобіля "Богдан-2251". Жінка і дитина знаходяться в операційній, чоловіка ще обстежують лікарі.

За словами медиків, закриту черепно-мозкову травму отримала знаходилася у військовому автомобілі жінка-волонтер, яка також була госпіталізована, передає "УНІАН".

За словами очевидців, під час ДТП від удару легковик розвернуло і перевернуло, пише місцеве видання "Об'єктив". Очевидці перекрили рух, викликали поліцію і швидку, а також допомогли привернути машину.

Як повідомляв "Апостроф", в кінці жовтня 2018 року в Києві вантажівка з військовими потрапила в ДТП, перекинувшись на бік.