RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Діяли, як у випадку з Бабченко: СБУ розкрила деталі затримання кілера в Києві

Служба безпеки України спіймала кілера, який за гроші повинен був убити керівника обласної політичної організації Херсона.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

ФСБ завербувала переселенці з Донбасу, яка хотіла отримати паспорт РФ. Вона повинна була підшукати кілера для керівника обласної політичної організації Херсона. На цю роль вона вибрала свого чоловіка, за що йому належало оплата - тисяча доларів.

СБУ провела спецоперацію і стежила за виконавцем. У його зброя бойові патрони замінили на холості і спрацювали на випередження, як і в ситуації з Аркадієм Бабченко. Однак той, отримав ще одне завдання Кремля на вбивство іншого лідера херсонської громадської організації.

"Під час підготовки до цього злочину правоохоронці і затримали його в столиці. Зараз зловмисникові оголошено про підозру і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - заявили в СБУ.

Також там додали, що напередодні майбутніх президентських виборів спецслужби країни-агресора виявляють надзвичайну активність.

"Кремль намагається всіляко дестабілізувати суспільно-політичну обстановку в Україні, посіявши хаос, паніку і страх серед населення. А оскільки старим і звичним методом роботи" таваріщєй "є терор, то для досягнення цієї злочинної мети вони все частіше вдаються до фізичного знищення" незручних " людей ", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", поліція затримала екс-бійця внутрішніх військ, який зараз несе службу в Національній гвардії. Його підозрюють у вбивстві активістів євромайдан 20 лютого 2014 року на вулиці Інститутській в Києві. А правоохоронні органи Молдови заявили про затримання напіввійськової угруповання, пов'язаної з ЛНР і ДНР, які прикривали свою діяльність проведенням військово-тактичних ігор. Також поліція Словаччини вперше висунула звинувачення громадянинові країни за участь в конфлікті на Донбасі на боці бойовиків ДНР.