RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На Закарпатті контрабандисти на смерть збили прикордонника: опубліковано фото загиблого

У п'ятницю, 16 листопада, в Закарпатській області контрабандисти на авто іноземної реєстрації збили українського прикордонника, майора Вадима Березинського: від отриманих травм він помер у лікарні.

Про це повідомляє глава ДПСУ Петро Цигикал на своїй сторінці в Facebook.

"Висловлюю від себе особисто і від усього персоналу Держприкордонслужби України слова глибокого співчуття та скорботи рідним і близьким офіцера. Він був справжнім взірцем сумлінного виконання свого професійного обов’язку. Особа, яка вчинила цей безглуздий та вкрай жорстокий вчинок - наїзд на прикордонника, уже в поліції. Сподіваємося, що правосуддя буде суворим та справедливим. Але сьогодні ми втратили офіцера, батьки сина, а діти - батька...", - написав глава Держприкордонслужби.

Інцидент почався з того, що румунські прикордонники затримали двох осіб з 10 пакетами тютюнових виробів. При пошуку спільників контрабандистів на території України неподалік від річки Тиса на ділянці відділу "Ділове" Мукачівського загону прикордонники затримали чоловіка в гідрокостюмі, у якого була при собі велика сума грошей.

В ході опитування затриманого на начальника відділу "Ділове" інший невідомий скоїв наїзд автомобілем марки "Ауді" іноземної реєстрації.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Білорусі затримали банду контрабандистів, якою керував 32-річний українець.