RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

ЗСУ зазнали на Донбасі нових втрат

На Донбасі в зоні проведенні операції Об'єднаних сил 17 листопада загинув один український військовий.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

"Від початку цієї доби ворог із мінометів 82-го калібру обстріляв позиції Об'єднаних сил у районі населених пунктів Новотошківське та Жолобок. Біля останнього зафіксовано використання і мінометів калібру 120 мм. Окрім того, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї загарбники вели вогонь по захисниках Гнутового. Під час бойових дій, 17 листопада, загинув один військовослужбовець Об'єднаних сил", - йдеться у повідемленні.

Також зазначається, щто протягом 16 листопада жоден боєць ЗСУ не загинув.

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Вільний, Луганське, Новолуганське, Мар'їнка, Красногорівка, Павлопіль, Гнутове та Широкине. З мінометів 82-го та 120-го калібрів ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил на Світлодарському напрямку поблизу Новолуганського та на Попаснянському напрямку в районі населеного пункту Вільний. Міномети калібру 82 мм та великокаліберні кулемети противник застосував також на Приазов'ї, обстрілявши позиції підрозділів українських військ біля Широкиного", - розповіли у штабі.

Як повідомляв "Апостроф", 14 листопада в селі Іванівка Кобеляцького району Полтавської області поховали загиблого на Донбасі бійця ЗСУ Юрія Олійника.