RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Бойовики ДНР поскаржилися пропагандистам Кремля на страшне посилення ЗСУ

Бойовики так званої ДНР поширюють новий фейк про те, що на Донбас нібито прибули британські військові фахівці для "проведення хімічної атаки".

Про це заявив начальник прес-служби "народної міліції" бойовиків Данило Безсонов.

За його словами, "британські військові" прибули в штаб 72-ї бригади в Бахмуті. Безсонов запевняє, що частина прибулих "спеціалістів" входить до складу сил спецоперацій збройних сил Великобританії.

Також бойовики заявляють, що в район контрольованих урядом Дачі та Торецька прибули спецпідрозділи з індивідуальними засобами хімзахисту і ящиками зі знаками хімічної небезпеки.

Як повідомили в прес-центрі операції Об'єднаних сил, насправді на Донбас прибула британська делегація на чолі з полковником Маркусом Евансом, який командує операцією по військовій підтримці України. У Соледарі делегація зустрілася з керівництвом української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

"Під час брифінгу українська сторона поінформувала іноземних гостей про основні завдання та поточну діяльність СЦКК, порядок взаємодії з питань припинення вогню, а також випадків порушень збройними формуваннями Російської Федерації Мінських домовленостей уздовж лінії розмежування сторін", - йдеться в повідомленні прес-центру операції Об'єднаних сил .

Також сторони обговорили проблеми відновлення інфраструктури Донецької і Луганської областей.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", терористи на Донбасі продовжують складати страшилки про військових ЗСУ для народу "республіки": серед нового - наркомани-нацисти і розстріли в спину.