RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На Донбасі впіймали педофіла, який гвалтував дівчинку: опубліковано фото

Увечері в середу, 22 листопада, поліція затримала в Лисичанську, Луганської області, чоловіка, який підозрюється в згвалтуванні малолітньої дівчинки.

Про це повідомляється на Facebook сторінці поліції області.

Як наголошується, в Лисичанське відділення звернулася місцева жителька, яка повідомила, що її доньку згвалтував невідомий чоловік.

"На пошук злочинця негайно був піднятий весь особовий склад відділу та придані сили. Підозрюваного встановили та затримали в найкоротший термін. Ним виявився неодноразово засуджений, у тому числі за аналогічні злочини, 40-річний мешканець Новодружеська", - йдеться в повідомленні.

Даний факт внесено до ЄРДР за ч. 3 ст. 153 КК України. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Проводиться досудове слідство. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 8 до 12 років.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві ляльковод-аніматор під час дитячого свята розбещував 8-річну дитину, його заарештували.