RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Масові сутички "євробляхерів" з далекобійниками на КПП "Ягодин": нові подробиці і відео

Речниця патрульної поліції Волинської області Ольга Бузулук повідомила, що на кордоні з Польщею на КПП "Ягодин" конфлікт протестувальників з водіями не припиняється.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"По вечірніх подіях: справді була шарпанина, бо водії фур нібито домовились про безперешкодний проїзд, але потім мітингувальники передумали. Виник конфлікт. Але конфлікт там і не припиняється. Коли в одному місці скупчується кілька сотень людей, абсолютно різних, які не мають лідера, поводяться часом дивно, вимагають усього підряд, то інцидентів не уникнути. Але ситуація під контролем... Цієї ночі мій колега-поліцейський особисто спілкувався з протестувальниками, аби ті пропустили 2 автобуси з підлітками з Києва, які їхали в Польщу на заходи. Так от, на початку їх пропустили, а ті, що були далі, передумали. Почали конфліктувати вже між собою. Дівчатка таки поїхали в сусідню країну, але якою ціною. І невже ці підлітки захочуть потім жити, вчитись і працювати в Україні, бачивши таких співгромадян? Сумніваюсь", - зазначила речниця поліції.

У свою чергу водії вантажівок у коментарі виданню "Волинь 24" повідомили, що у них псується багаж на тисячі євро. За їх словами, вони застрягли на кордоні і стоять на пункті пропуску "Ягодин" вже дві доби.

Також у мережі опубліковали нове відео сутичок на КПП.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилось ексклюзивне відео сутичок на пункті пропуску "Ягодин".